Artikler

Vis filtrering

39 resultater

Type artikkel
Velg område
39 resultater funnet med valgt filtrering.
 1. Kyrkjestrategien lansert

  I dag blir bevaringsstrategien for kulturhistorisk verdifulle kyrkjebygg lagt fram av regjeringa. Strategien viser korleis pengane frå Kyrkjebevaringsfondet skal nyttast, og kva kyrkjer som er omfatta av dei tre bevaringsprogramma i strategien. For byggenæringa kan dette bety fleire oppdrag i åra som kommer.

 2. Millioner til etterutdanning av byggenæringa

  Byggenæringa kan no søke midlar til utvikling av nye, tilpassa og gratis etterutdanningstilbod for næringa. Det er tre tema ein kan søke om: berekraft for byggenæringa, leiing på byggeplass for fagarbeidarar og restaurering av kyrkjebygg.

 3. - Bedre for byggenæringen i budsjettforliket

  NHO Byggenæringen setter pris på at regjeringspartiene og SV har prioritert tiltak som både løser viktige samfunnsutfordringer og avhjelper den alvorlige markedssituasjonen i byggenæringen. En styrking av Husbanken vil gi boliger til folk som sliter i boligmarkedet og økte midler til energieffektivisering er en viktig start for lavere strømregninger og kutt i klimagassutslippene.

 4. BNL styrker laget

  NHO Byggenæringen, som blir det nye navnet på Byggenæringens Landsforening fra nyttår, har ansatt Kristian Torve (30) for å styrke det politiske arbeidet i byggenæringen. Kristian er utdannet statsviter fra NTNU og har bakgrunn fra AUF og Arbeiderpartiet i Trøndelag.

 5. - Forventer strakstiltak i statsbudsjettet

  Regjeringspartiene og SV skal i gang med forhandlinger om statsbudsjett for 2024. – Mange bedrifter står i en krevende markedssituasjon, og er bekymret for å miste gode fagarbeidere. -Vi opplever at politikerne lytter og viser forståelse for situasjonen. Nå har vi forventninger til budsjettforhandlingene, og at politikerne kommer med tiltak som kan gi nødvendig aktivitet og bremse en kraftig nedbemanning, sier Nina Solli, administrerende direktør i BNL.