Horne overtar Håndverk

Publisert

Foto: TEF

Solveig Horne, tidligere statsråd og i dag bransjedirektør for Takentreprenørenes Forening skal også fungere som ny prosjektleder for NHO Byggenæringen - Håndverk.

Solveig Horne, som også er bransjedirektør for bransjeforeningen Takentreprenørenes Forening overtar etter Jon Sandnes som prosjektleder for NHO Byggenæringen Håndverk. Dette er gruppen i landsforeningen for håndverksbedrifter som malere, murere og byggmestere, samt andre som ikke hører naturlig hjemme i noen av de andre 12 bransjeforeningene i NHO Byggenæringen.  

- Jeg gleder meg til å bli bedre kjent med bedriftene i håndverksgruppen. Dette er en av de større kompetanse-gruppene i NHO Byggenæringen, med mange interessante faglige og markedsmessige utfordringer. Med min erfaring med takentreprenørene som også består av håndverksbedrifter kan vi jobbe mot å ytterligere styrke medlemstilbudet og samarbeide med bedriftene fremover, sier Horne. 

Solveig Horne skal fortsatt arbeide fullt for Takentreprenørenes Forening, men skal i tillegg fungere i rollen som prosjektleder etter Jon Sandnes, som går over i ny rolle i Entreprenørforening Bygg og Anlegg.  

- Jon har gjort en kjempejobb for NHO Byggenæringen Håndverk og bygget en solid gruppe som vi er veldig glade for å ha i fellesskapet, sier Nina Solli, adm. Direktør for NHO Byggenæringen i en kommentar.  

NHO Byggenæring Håndverk er medlemsproduktet for profesjonelle byggefirma og håndverkere. Formålet er å sikre medlemmene gode og forutsigbare rammevilkår, styrke den økonomiske bærekraften og løse medlemsbedriftenes daglige utfordringer gjennom å yte god service og oppfølging.