BNL søker advokat/forhandler

Publisert

Foto: BNL

Har du erfaring fra arbeidsrett og forhandlinger? Byggenæringens Landsforening (BNL) søker advokat/forhandler

BNL er en av de største landsforeningene i NHO og holder til i Næringslivets Hus på Majorstuen i Oslo, sammen med resten av NHO-fellesskapet.

Vi søker advokat/forhandler til vår arbeidsgiveravdeling. Avdelingen består av fire advokater/forhandlere, i tillegg til fagsjef for HMS og direktør for avdelingen. Som advokat i BNL vil du inngå i et spennende og hyggelig miljø der høyt faglig nivå og god kvalitet i rådgivningen til våre medlemsbedrifter står i sentrum. Du rapporterer til direktør for arbeidsgiverpolitikk og HMS.

Stillingen innebærer allsidige og utfordrende arbeidsoppgaver innenfor fagfeltet arbeidsrett og forhandlinger. Du vil være en del av NHOs nettverk av jurister og forhandlere som jobber med arbeidsrett, tarifforhandlinger og arbeidsgiverpolitiske spørsmål, og du vil ha bred kontakt med medlemsbedrifter, andre landsforeninger i NHO-systemet og arbeidstakerorganisasjoner.

Aktuelle arbeidsoppgaver:

Bistå medlemsbedriftene i arbeidsrettslige spørsmål - både innenfor den individuelle og kollektive delen av arbeidsretten - herunder deltakelse i tarifforhandlinger, og blant annet rådgivning og kurs til våre medlemmer.

Ønskede kvalifikasjoner og egenskaper:

Du er en engasjert og serviceinnstilt advokat med erfaring innen arbeidsrett. Fortrinnsvis ser vi for oss at du har advokatbevilling. Søkere som kan vise til juridisk embetseksamen/master i rettsvitenskap vil også bli vurdert.

Vi ønsker en kollega med gode faglige kvalifikasjoner innenfor det arbeidsrettslige feltet, som har god skriftlig og muntlig fremstillingsevne og som liker å ta initiativ og arbeide selvstendig.

Tiltredelse etter avtale.

Vi vurderer søknader fortløpende. Søknadsfrist: 25. mai 2023 - SØK HER

Har du spørsmål om stillingen? Ta gjerne kontakt med Siri Bergh, direktør for avdelingen for arbeidsgiverpolitikk og HMS, mobil: 480 25 101.

Om BNL

Byggenæringens Landsforening (BNL) er den største nærings- og arbeidsgiverpolitiske organisasjonen for bedrifter i byggenæringen i Norge, og vi er en av de største landsforeningene i Næringslivets Hovedorganisasjon. Vi er en paraplyorganisasjon for 13 bransjer som har over 3300 medlemsbedrifter og sysselsetter nærmere 70000 ansatte. BNL organiserer industri og eiendomsbedrifter, samt utøvende håndverkere og entreprenører. Vi jobber blant annet med å sikre konkurransekraft og fornuftig lønnsdannelse, sikre en seriøs næring med nødvendig kompetanse, gode og stabile rammebetingelser samt konkurranse på like vilkår. Les mer her.