Konferanse, Avfall

Publisert

Byggavfallskonferansen 2024

  • 12. mar 2024Kl. 10.00–16.30
  • Påmeldingsfrist 27. februar

12. mars 2024 er det - tradisjonen tro - klart for byggavfallskonferanse i Næringslivets Hus i Oslo. Bak konferansen står NHP-nettverket.

Foto: Byggmiljø

Byggavfallskonferansen arrangeres av NHP-nettverket, som samler 20 organisasjoner og virksomheter med felles interesse for å samarbeide om rett håndtering av bygg- og anleggsavfall.

- Vi ser frem til å ønske velkommen til en dag tettpakket av faglige nyheter for alle som jobber med bygg- og anleggsavfall. Det sier Gunnar Grini i Norsk Industri, som for tiden leder NHP-nettverket.

Byggavfallskonferansen gir faglig oppdatering og erfaringsutveksling for alle som jobber med bygg- og anleggsavfall, enten det er i privat eller offentlig sektor. Årets konferanse er den 15 i rekken.

På årets konferanse kommer Direktoratet for forvaltning og økonomistyring for å presentere ny veiledning for miljøvekting i offentlige innkjøp. Miljødirektoratet vil fortelle om sine anbefalinger for å øke resirkuleringen av gipsavfall og nye grenseverdier for forurenset grunn.

I tillegg blir det innlegg om nye fagrapporter og forskningsprosjekter innen bygg- og anleggsavfall. Og vi får høre om prosjekter for gjenvinning av overskuddsmasser, utfordringer med håndtering av asbestavfall og batterier på byggeplass, samt planer for reduksjon og ombruk av treemballasje. - Så dette er virkelig stedet for å holde seg oppdatert, mener Eirik Wærner fra Multiconsult, som har deltatt i programkomiteen for konferansen.

Konferansen samler i overkant av 200 deltagere i Næringslivets Hus.

Se programmet og meld deg på Byggavfallskonferansen 2024

- Vi forventer fullt hus med deltagere fra bygg-, anlegg- og eiendomsbransjen, gjenvinningsbransjen og myndigheter. Her er det bare å melde seg på, oppfordrer Gunnar Grini.